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Welcome to Food Funda ChatBot! I can help you with your queries regarding Food Fortification, Edible Oil, Rice Fortification, Wheat Fortification etc. You can type or choose an option to talk to me.
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  4. 3504. File No.: HR-16012/1/2021-HR-FSSAI/1893 - Office Order No. 251/2024
  5. 3505. FSSAI in collaboration with BMC Takes Steps to Make Street Food Safer and More Hygienic in Mumbai
  6. 3506. Adherence to NABL scope of accreditation for testing of Referral samples
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एफ.एस.एस.ए.आई के बारे में

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  • इंटरनैशनल फूड सेफ्टी एंड एप्‍लाइड न्‍यूट्रिशन (ईआईसी के साथ)
  • भारतीय विज्ञापन मानक परिषद्(ए.एस.सी.आई)
  • सी.एस.आर दिशा-निर्देश
  • चिफ्स (सीआईआई के साथ)
  • खाद्य पौष्टिकीकरण संसाधन केंद्र (टाटा ट्रस्‍ट्स)
  • रेचान
  • इंटरनैशनल फूड सेफ्टी एंड एप्लाइड न्यूट्रीशन, मुंबई

अन्‍य

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  • जॉब@एफएसएसएआई (कैरियर)
  • इंटर्नशिप@एफएसएसएआई
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  • खाद्य प्राधिकरण की बैठक
  • सी.पी.आई.ओ
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अंतर्राष्‍ट्रीय सहयोग

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Last Updated: 09/05/2025